Rent-a-bike

bike

Kako bismo vam omogućili da svoje vrijeme provedeno u Mostaru iskoristite na najbolji mogući način, u sklopu ponude hotela, svojim gositima nudimo mogućnost iznajmljivanja bicikla. Ukoliko ste ljubitelj biciklizma, svakako možete uživati u vožnji prelijepom stazom uz rijeku Radobolju koja protiče pored hotela a ukoliko ste ljubitelji adrenalina, u blizini hotela svakako možete bicikl iskoristiti za vožnju obližnim šumskim predjelima predviđenjim za biciklizam. Naravno, svoj bicikl možete koristiti za razgledanje grada Mostara ali i obližnjih turističkih destinacija.

Hotel ima 33 dvokrevetnih soba s kupaonicom i balkonom, od kojih se svaka prostire na 24m² površine,a cijeli prostor se zagrijava/hladi klimatizacijskim uređajima s mogućnošću regulacije temperature u skladu s osobnim preferencijama.

Najsuvremenija tehnološka oprema sastavni je dio svake sobe, u kojima se nalazi LED televizor sa satelitskim prijemom,besplatna i brza internet konekcija.

Pored standardnih i deluxe soba, hotel raspolaže i tri predsjednička apartmana koji svojom veličinom i raskoši mogu zadovoljiti sve vaše zahtjeve.