Caffe bar & Slastičarnica

Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail

Caffe bar našeg hotela nezaobilazno je mjesto za susret, jutarnju kavu i prelistavanje dnevnih novina. Bogata ponuda raznovrsnih koktela čiji se izbor prilagođava godišnjem dobu razveselit će i osvježiti svakog gosta.

Ponosno Vam predstavljamo i našu slastičarnicu, svježe domaće kolače koje radimo tijekom cijele godine. Svakom gostu preporučamo jedan od naših najboljih kolača, pripremljenih po izabranim svjetskim receptima, koji ćete zavoljeti i poželjeti da se ponovno vratite na naša vrata.
Za posebne prigode, događanja i svečanosti radimo i kolače po narudžbi.

Vašu narudžbu možete popuniti u formi ispod. Na sve poruke odgovaramo u kratkom roku.

[]
1 Step 1
Ime i prezime
Telefon
Vaša narudžba
0 /
Napomene
Previous
Next

Ukoliko ste naš gost u toplijem dijelu godine, uživati čete u prekrasnoj terasi na vodi koja će sa svojim vodenim i svjetlećim efektima ostaviti vam jedno savršeno i nezaboravno iskustvo uživanja u stvarnim čarima prirode.

Hotel ima 33 dvokrevetnih soba s kupaonicom i balkonom, od kojih se svaka prostire na 24m² površine,a cijeli prostor se zagrijava/hladi klimatizacijskim uređajima s mogućnošću regulacije temperature u skladu s osobnim preferencijama.

Najsuvremenija tehnološka oprema sastavni je dio svake sobe, u kojima se nalazi LED televizor sa satelitskim prijemom,besplatna i brza internet konekcija.

Pored standardnih i deluxe soba, hotel raspolaže i tri predsjednička apartmana koji svojom veličinom i raskoši mogu zadovoljiti sve vaše zahtjeve.