Bevanda suite

Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail

Na posljednjem katu, na najljepšem hotelskom vidikovcu, smještena su tri ekskluzivna Bevanda apartmana. Svaki apartman raspolaže prostorom od preko 300m, s čije terase se pruža nezaboravan pogled na najljepše lokacije Grada Mostara.

U apartmanu je postignut dojam svježine i luksuzne jednostavnosti, što ga čini idealnim odabirom za goste s istančanim zahtjevom za lijepo, bilo da su na odmoru ili poslovnom putovanju.

Uz rezervaciju Luksuznog Apartmana je moguće korištenje besplatnog transfera sa aerodroma u Mostaru, prilikom dolaska i prilikom odlaska iz hotela (na zahtjev).

Apartman uključuje: dnevni boravak, radnu sobu, tri spavaće jedinice,tri toaleta, kuhinju, veliku terasu i balkon.

Gostima je na raspolaganju besplatno korištenje garaže koja je pod video nadzorom.

Pogodnosti:

– panoramski lift koji vodi do apartmana
– mogućnost organiziranja poslovnih sastanaka,kao i drugih prigoda
– besplatno parkirno mjesto u garaži koja je pod video nadzorom
– klimatizacija 24h dnevno
– hidromasažna kada i tuš
– kuhinja(sa odgovarajućom opremom)
– room service
– mini barovi
– LED smart TV
– Internet
– telefon
– sef
– doručak u sobi

Hotel ima 33 dvokrevetnih soba s kupaonicom i balkonom, od kojih se svaka prostire na 24m² površine,a cijeli prostor se zagrijava/hladi klimatizacijskim uređajima s mogućnošću regulacije temperature u skladu s osobnim preferencijama.

Najsuvremenija tehnološka oprema sastavni je dio svake sobe, u kojima se nalazi LED televizor sa satelitskim prijemom,besplatna i brza internet konekcija.

Pored standardnih i deluxe soba, hotel raspolaže i tri predsjednička apartmana koji svojom veličinom i raskoši mogu zadovoljiti sve vaše zahtjeve.