Restoran

Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail
Slide thumbnail

Pridružite nam se na nezaboravnoj gastro ponudi u ekskluzivnom restoranu u sklopu hotela Restoran se sam sastoji od vanjskog i unutrašnjeg dijela u prizemlju samog hotela.

Sljubljeni na prvi pogled, ljetna večer u Mostaru i naš tako ljupki vrtni restoran zahvaljuju ti, dragi prijatelju, na trenucima posvećenosti i pozornosti. Veže nas sada mnogo toga, i radoznalost i želja i nada. Bit ćemo osobito počašćeni ako se ovi trenuci pretvore u zajedničko susretanje i trajanje. Možda Vam ova priča zvuči kao reklama, ali ne. Ovo je preporuka za one koji žele samo vrhunski kvalitet – hotel koji je specifičan spoj topline, elegancije, ljepote i funkcionalnosti.

Svako jutro gostima se servira švedski stol sa svježim pecivima od integralnih žitarica, raznim namazima, ekološki uzgojenim voćem i povrćem, cijeđenim prirodnim sokovima i drugim toplim napitcima.

Dnevni meni se sastoji od pažljivo biranih specijaliteta, jela od sezonskih namirnica pa sve do svježih slastica pripremljenih od strane vrhunskih kulinarskih majstora. Restoran ima bogatu i raznovrsnu ponudu svježih sezonskih i vrhunskih lokalnih specijaliteta uz bogatu vinsku kartu domaćih i stranih vina. Naši vrhunski kuhari ispunit će sve Vaše želje i pripremiti najpoznatije gastronomske specijalitete ovoga područja koji će Vas ostaviti bez riječi.
Iznenadite sebe i svoje nepce čarolijom okusa te ugodnim i toplim okruženjem koje Vas očekuje!

U želji da Vam pružimo što potpuniju i kvalitetniju uslugu, obitelj Bevanda se bavi uzgajanjem eko ili organske (prirodne) hrane koja je kvalitetnija od konvencionalne hrane jer su sačuvani svi prirodni hranjivi sastojci, te nema nikakvih štetnih spojeva. Naša proizvodnja eko hrane se nalazi nadomak Mostara, u mjestu Jasenica gdje netaknuta i očuvana priroda pruža još veće preduslove za proizvodnju i kvalitetniji i ukusniji konačni proizvod. Sva jela u našem restoranu spremljena su pomno biranim namirnicama,kao i našim ekološkim proizvodima i koja zahvaljujući tome imaju poseban okus koji će zadovoljiti i one najzahtjevnijeg nepca,jednom rječju mali hedonistički raj.

Hotel ima 33 dvokrevetnih soba s kupaonicom i balkonom, od kojih se svaka prostire na 24m² površine,a cijeli prostor se zagrijava/hladi klimatizacijskim uređajima s mogućnošću regulacije temperature u skladu s osobnim preferencijama.

Najsuvremenija tehnološka oprema sastavni je dio svake sobe, u kojima se nalazi LED televizor sa satelitskim prijemom,besplatna i brza internet konekcija.

Pored standardnih i deluxe soba, hotel raspolaže i tri predsjednička apartmana koji svojom veličinom i raskoši mogu zadovoljiti sve vaše zahtjeve.